Wij "Far West Import/Export BV" zijn een gespecialiseerde dranken groothandel op exotisch gebied. In de 30 jaar van ons bestaan hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in de dranken handel en daardoor weten wij bijvoorbeeld wat de hardlopers zijn en welke producten bij een specifieke winkel zou passen.

 Ons assortiment bestaat onder andere uit frisdranken, sappen en alcohol. 

 

Een van de hardlopers van frisdranken is bijvoorbeeld Fernandes. Fernandes werd in 1939 geïntroduceerd in Suriname. Het is daarom onder de Surinaamse bevolking een standaard frisdrank geworden wat eigenlijk niet te missen valt in de koelkast.

Het is momenteel verkrijgbaar in een aantal exotische smaken. De smaak van Fernandes is bijzonder kleurrijk en verfrissend! 

 

Sappen zijn niet te missen in de exotische landen. Wij bieden daarom dan ook een grote diversiteit van sappen aan in ons assortiment. 

Eeen voorbeeld is Maaza tropische vruchtendrank. Maaza betekent in het Indiaas het woord "genieten". Maaza is in India geintroduceerd in het jaar 1970 en is inmiddels een van de bekendste sappen in de exotische wereld. 

De dranken zijn puur natuur en bevatten geen kunstmatige stoffen. Het is verkrijgbaar in 10 exotische smaken zoals: Mango, Guava, Lychee, Papaya, Fruit-Punch, Tropical, Passievrucht, Ananas, Banaan en Guanabana. 

 

Wij bieden ook alcoholische dranken aan zowel binnen- als buitenlands. Een goed voorbeeld is Parbo Bier. Parbo is in het jaar 1955 geïntroduceerd in Suriname.

Het werd toen verkocht als DJOGO Bier maar het heeft later zijn naam veranderd in Parbo bier. Het is een originele Surinaamse bier en is daarom onder de Surinamers goed bekend. 

Het heeft een frisse smaak, met een zachte bitterheid erin maar laat geen droge nasmaak achter. Een reden hiervan is omdat het is gebrouwen uit Surinaamse rijst. 

Parbo bier komt in verschillende maten en smaken. Ze hebben de standaard pilsener maar daarnaast ook de Stout (stevige mout bier), Chiller Lime (frisse bier met markoesa/passievrucht en lemmetje) en de Chiller Melon (watermeloen met rode vruchten) smaak.

 

 

palm_logo.jpg